Afrekenen (0 art. | € 0,00)
U bent hier: Verklaring symbolen Pinewood
       
Big size

We hebben sommige producten ook in grote maten gemaakt. 
Deze producten zijn voorzien van ons "big size" symbool
Grote maten, betekend jassen van maat 4XL en groter. Broeken van maat C66 en D128 en groter.

Sphere®

De nieuwe Sphere® camouflage is gebasseerd op pixeltechnologie, wat betekent dat het wild je op afstand niet goed kan waarnemen omdat deze pixels de contouren van je lichaam laten verdwijnen in de achtergrond en daarmee een goede camouflage voor de jager is.

 

 

TC-Lite

TC-Lite is een fabrikaat met uitstekende karakteristieken. De TC-Lite is speciaal ontwikkeld om een hoog ademend vermogen en comfort bij warm weer te garanderen. Het fabrikaat droogt snel en kreukt niet snel. De combinatie van strak geweven polyester en katoen geeft een duurzame en waterafstotend product. De TL-Lite stof is extra waterafstotend behandeld.

TC1200

TC-1200 ons eigen slijtvaste stof dat we gebruiken als buitenste laag in jassen, broeken, vesten en petten. De strak geweven stof biedt goede waterdichte kwaliteiten en tegelijkertijd biedt het geimpregneerde de stof water afstotend. Sneldrogend en makkelijk te onderhouden. Makkelijk opnieuw te impregneren met bijv. een spray. UV-beschermt in polyester en katoen.

2-Laags Membraan

Een wind en waterdichte functionele membraan dat ademend. Het membraan is gelamineerd aan de voering. Speciaal gebruikt in jachtkleding en biedt een erg stille buitenste laag.

 

 

2-Laags afstotende membraan

Een wind en waterdichte functionele membraan met goed ademend vermogen welke is gelamineerd op de buitenste laag van de stof zodat het water en regen direct stopt. Naden van deze kleding zijn not getaped, regen kan na verloop van tijd door de naden komen. Wij classificeren deze kleding geheel winddicht en zeer waterafstotend. 

 

2- Laags membraan

Een wind- en waterdicht membraan dat zeer ademend is. Het membraan is gelamineerd aan de buitenste laag dat zorgt dat water en regen de kleding niet binnen kan dringen. Gebruikt in bijvoorbeeld jachtjassen en losse buitenste laag. De naden zijn gelijmd op het membraan.

Coating - WP 1

Een winddichte en hoogwaardige waterafstotende PU- Coating dat niet ademend. Alle naden van kledingstukken met deze coating zijn getapet.

Coating – WP 2

Een wind- en hoogwaardig waterafstotende PU-coating dat eveneens ademd en ventileerd. Alle kleding met deze coating zijn getaped.

3- Laags afstotende membraan

Een wind en waterdichte functionele membraan met goed ademend vermogen, welke is gelamineerd tussen binnen en buitenlaag van de stof. Naden van deze kleding zijn niet getaped, regen kan na een tijd door de gestikte naden komen. Wij classificeren deze kleding geheel windicht en zeer waterafstotend. 

 

 

Liner Membraan

Een wind en waterdichte functionele membraan dat ademd. De membraan is een "liner" wat inhoud dat deze vrij tussen de buitenste-laag en de voering hangt. Wordt bijvoorbeeld gebruikt in jachtkleding en geeft zorgt dat deze kleding erg stil is. 

 

Coating – WR

Winddicht PU- coating met water- afstotende karakteristieken. Ademend en ventileerd. Kledingstukken met deze coating zijn niet getapet. 

Ademend

Kledingstukken met dit symbool zijn zeer ademend omdat ze niet gelijmd zijn met, bijv., een waterdicht membraan of coatings. 

Winddicht

Kleding met dit symbool zijn zo gemaakt dat ze winddicht zijn.

 

getapede naden

Dit symbool betekend dat de naden getaped zijn. Hierdoor kan het water niet via de naden in de kleding doordringen.  

4-weg stretch

Functionele kleding met stretch in zowel horizontaal als verticaal voor maximaal comfort en buigzaamheid. 

Merinowool

Merino wool is natuurlijk anti-bacterieel hetgeen het risico op stink naar zweet verminderd. 
Merino wool vezels isoleren de lucht in zowel nat als droge omstandigheden.

Supplex

Een hoogwaardig functioneel materiaal ontwikkeld door Invista. Zacht, duurzaam, snel-drogend en eenvoudig te onderhouden.

 

 

Scotchgard

Een impregnatie ontwikkeld door 3M dat water en smeer afstoot. Heeft geen effect op het ademend vermogen van de geimpregneerde materialen. 

 

 

Ciba

Een behandeling dat er voor zorgt dat de kleding extra bescherming geeft tegen schadelijke UV stralen.

 

Zip-In-Systeem

Een serie van buitenlaag en tussenlagen dat door een dubbele rits aan elkaar geritst kunnen worden om een warmer geheel te bieden.Soms wordt dit ook wel 3-in 1 functie genoemd.

 

 

 

Jäger Award

Jeger Award 2012

UV-Protectie

Kleding met dit symbool heeft een extra hoge bescherming tegen schadelijke UV en UVB stralen.

 

APF - Anti pluizen fleece

Anti pluizen fleece – een fleece welke is behandeld om het vroegtijdig pluizen te voorkomen. Tijdens de fabricage van de fleece wordt het in zo'n richting  gesneden dat wordt voorkomen dat er pluizen gevormd worden op het geborstelde oppervlak 

 

 

 

Bamboo Fibre

Snel transport van vocht en ademend. Supervezel uit de natuur! 

Silver Technology

Zilver Technologie

Realtree APC HD®

Realtree AP HD® Camo Kleuren

Realtree APB HD®

Realtree APB HD®

Advantage Realtree MAX-4 HD®

Advantage Realtree MAX-4 HD®.

Realtree AP HD® Sneeuw

Advantage Realtree MAX-4 HD®

Realtree APG HD®

Realtree APG HD®

2-in-one

Kleding met dit symbool zijn "multi functionele" producten wat inhoud dat deze kleding snel kan worden aangepast voor andere doeleinden.

 

Thermo Lite®.
Du Pont's gepatenteerde Thermolite® verwijderd snel overtollige vocht en isoleert waardoor het 3 keer meer warmte afgeeft dan een normale vezel.  
 
 
Coolmax®

De Coolmax® vezels transporteren snel het overtollige vocht (zweet) naar de buitenzijde van het kledingstuk waar het verdampt. Dit biedt extra comfort en een koelend effect. 

 

Anti-muggen

Kledingstukken met dit symbool beschermen tegen muggensteken. Dit houdt in dat deze kleding gemaakt is van stof dat zo strak geweven is dat de muggen er niet doorheen kunnen steken of het producte is behandeld met een voor mensen fijne geur van citroengras dat muggen weerhoudt op de stof te landen. 

Teflon

Teflon is een marktleider impregnatie gemaakt door multinational, Du Pont. het Teflon vormt een water en vuil-afstotende laag om de vezels. Dit houdt de stof voor langere tijd goed en functioneel.

 

Realtree Hardwoods groen HD®

Realtree Hardwoods groen HD®

Realtree AP HD® Sneeuw

Realtree AP HD® Sneeuw

Realtree hardwood HD® Oranje

Realtree hardwood HD® Oranje

    30-10-2014 00:00
 
Advies nodig?
Weet u niet zeker welk product u nodig heeft? Of welk product het beste past bij uw jachttoepassing? Neem dan contact met ons op. Wij hebben reeds jarenlange ervaring met de jacht en assisteren u graag deskundig bij uw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Team Jachtenfaunawebwinkel.nl
Armand Trentelman

Jacht en Fauna webwinkel.nl
gratis persoonlijk- en deskundig advies 14 dagen zichttermijn goede service veilig betalen via iDEAL beveiligd besteltraject